Jul 20, 2011

Home » » Me Menang Top Up!

Me Menang Top Up!

Hehehe, setelah sekian lama blog ini tidak berupdate, rindu pon dah tak dapat ditahan lagi, maka me gagahkan jua untuk buat entri ini..ecece.. Poyo je.. Tapi tu lah, bukan senang nak jadi blogger tegar ni kan..hohoho.. Bukannya takde idea, ataupun tak rindu ngan dunia blogging, tapi masa tu yang tak berapa nak ada..huhuhu.. Apapun, akan me cuba curi masa, demi blog kesayangan ini..agagaga..

Oh ya, berbalik kepada tajuk, sebenarnya dah lama Syu aka cik penganjur Syu90's 1st Giveaway memaklumkan yang me bertuah sekaligus memenangi hadiah top up RM5. Malah top up tu dah dapat dah pon, ekekek, tapi baru sempat untuk buat entri..hehehe.. Tahniah juga buat kak Atie..
my lucky number

Rasanya uols semua dah kenal dengan Syu kan, salah seorang yang tegar join contest dan giveaway juga ni.. Malah, selalu jugak menang ni.. Kalau nak tahu contest apa yang terbaru, boleh skodeng blog Syu90 & Contest.


p/s : Rindu kat kenkawan bloggers yang lain, mesti banyak cerita me dah terlepas..hohoh.. Tapi takpe, akan me singgah ke blog uols pelan-pelan, janji dapat tahu jugak kan walaupun lambat..hehe..


Nak mitak tlun kenkawan komen entri Saya Bertudung, KLIK SINI

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Nak menang brand new SUZUKI Alto dan hadiah bernilai RM80K? KLIK SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Jul 20, 2011, 10:06:00 AM

congrats sis:)

Jul 20, 2011, 10:21:00 AM

tahniah sis..syu mmg blogger tegar contest..me pun..tp itu dulu..dh malas2 skang

Jul 20, 2011, 11:05:00 AM

ASYIKKKKKKKKKKKKK, TAHNIAH YER :)

Jan 5, 2012, 4:08:00 AM

@nanakimie thanks nana..

Jan 5, 2012, 4:09:00 AM

@Lin Azlina thanks..ha'ah, lin pon dah slow kan skang..

Jan 5, 2012, 4:09:00 AM

@eB ezrin thanks eb..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...