Jul 5, 2011

Home » » Yeayy.. Me Dapat US Polo Purse!

Yeayy.. Me Dapat US Polo Purse!

Sambungan dari entri Kemenangan dalam CGL semasa bercuti, yang me tak sempat nak habiskan dalam 1 entri je..hehehe, kesnya dah tak larat nak menaip + mengantuk..agagaga.. Patutnya pagi ni nak publish entri mengenai last day kat London, tapi baru me perasan, dari Day 1 sehinggalah ke Day 3, me baru wat sneak peek, tak cerita details lagi..hohoh.. Takkan tetiba nak wat penutup dah, isi pon takdek lagi..ekeke.. So, yang tu on hold dulu..ekeke..

Berbalik pada tajuk, terima kasih buat Shuhada aka puan penganjur You Pick, You Tell, You Win Contest yang sudi memaklumkan yang me memenangi tempat ketiga, sekaligus membawa pulang US Polo Purse yang berwarna merah gelap (ke ala-ala brown?)..awww.. I loike.. Tahniah juga buat kak Atie dan Nisa Azman.


Ha, kalau uols nak tahu, Shuhada adalah pengguna Premium Beautiful dan merupakan SSM dalam business ni.. Me memang teringin jugak nak tahu pasal PB ni, tapi sebab duk sini kan, jadi on hold dulu lah..hehehe.. Kalau nak tahu apa-apa pasal PB, takpon nak berkenalan ngan Shuhada, jom usha blognya, Just with Premium Beautiful..


p/s : Kenkawan kat sini ada yang pakai PB tak, mehla share experience korang.. Best tak?


Nak mitak tlun kenkawan komen entri Saya Bertudung, KLIK SINI

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

7 Comments
Comments

7 comments

Jul 5, 2011, 10:14:00 AM

tahniah2.....
iklan kat penghujung n3 tu i suka, kena goda darling lebih ni tuk beli handbang hehhehee

Jul 5, 2011, 11:00:00 AM

Wahhh bestnyer.. :)
Tahniah ye kak :)

Jul 5, 2011, 11:27:00 AM

wah.. bestnye dapat purse...

Jul 5, 2011, 11:38:00 AM

purse raya tu..nanti pakai ye..hehhee..thanx buat entry..

pasal nak tau tentang bisnes..di mana2 pun blh share..

janji ada keinginan dan serius..itu je kuncinye..hehhee...

n pasal pengalaman pakai..alhamdulillah diri sendiri masih maintain pakai..sbb nak maintain berat 46 kg yg dah dapat balik ni..hehhehe..mmg bercinta nak turun from 50++kg lepas kawen dulu...after all..lepas deliver jugak baru berjaya..sbb kaedah yang betul n sesuai...hehehhe..

bila dah berjaya..rugi pulak rasa tak try join the business..tgk org lain bileh dpt duit ribu2 just buat bisnes ni..jeles jugak la mula2 tu...y not give myself a try kan...:)

anyway..thanx again ye...

Jul 5, 2011, 11:48:00 PM

wah dpt purse!! bila deqlis lak nak dapat nie?? (ayat kengkonon nak org kasik heheh)...


pepun tahniah!

Jul 6, 2011, 12:29:00 AM

tahniah sis..murah rezeki nie..=)

Jul 6, 2011, 10:43:00 PM

tahniah has..rezeki contest, mmg berbaloi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...