Jul 24, 2011

Home » , , » Happy Birthday July Girl!

Happy Birthday July Girl!

Err.. girl lagi ke? Ekekeke.. Tak kisahlah, walaupun secara officialnya pada saat dan jam ini, umur dahpon melepasi era 20an,  tapi hati masih muda belasan tahun, dak gitew? ekekek..

Di hari yang berbahagia ini hanya mampu mengucapkan syukur alhamdulillah ke hadrat Illahi di atas segala nikmat yang diberikanNya, sangat merindui kedua ibu bapa, Ishak & Hamidah yang sememangnya bertuah bergelar anak mereka, dan berbangga menjadi isteri kepada Hadi & mama kepada Zahra yang sangat disayangi.. Tanpa mereka, siapalah saya dan tidak lengkaplah hidup saya..

Oww..takmo touche-touche (nak-nak lagi ala-ala dah ngantuk..ekeke) Meh kita tengok personaliti orang yang lahir pada bulan Julai ni.. Mari kita tengok berapa banyak yang mengena..


Hehehe..ada yang mengena dengan tepat, ada yang mengena dengan sipi-sipi..hihihi.. Yang tak kena mengena pon ada..

Ada yang share bulan kelahiran yang sama? Setahu saya ramai jugak.. Hari yang sama? Ekekeke.. Saya doakan semoga dengan pertambahan umur ini, kita menjadi insan yang lebih baik, dan segalanya lebih baik.. Aminnn..


Nak mitak tlun kenkawan komen entri Saya Bertudung, KLIK SINI

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Nak menang brand new SUZUKI Alto dan hadiah bernilai RM80K? KLIK SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

Jul 24, 2011, 11:56:00 AM

selamat hari lahir...alisya lahir bulan 7 juga..tp belum sampai lg tarikhnya..

ada yang sama dengan personaliti, ada yg tak sama~~

Jul 25, 2011, 11:59:00 AM

Happy Birthday..samalah kita Julaian Girls....Most of attitude kat atas tu memang sama dengan diri sendiri..he..he..he..

Jul 26, 2011, 12:51:00 PM

happy besday has....nape skrg jarang update??

Jul 27, 2011, 2:52:00 AM

hye , blogwalking jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Sep 9, 2011, 1:50:00 AM

@alisya & maria : happy bday to u too..

@to all : thanks semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...