Jul 9, 2011

Home » , , » BE Pertama bagi bulan Julai

BE Pertama bagi bulan Julai

Wihhuu.. Blog Belle dapat BE lagi.. Suka..suka..suka.. Sape tak suka kan kalau blognya dapat BE kan..hehehe.. Permulaan yang memberangsangkan bagi bulan 7 bulan yang special ini, harap-harapnya rezeki akan terus mencurah-curah sampai ke hujung tahunla..ekeke..

Ha, kali ni BE untuk blog personal Belle pula.. Tu yang besh tu, bukan pe, blog ni boleh tahan sikit UVnyer, compare dengan blogshop kami iaitu Ma Belle Shoppe. Maklumlah blog tu tak dapat nak berupdate sekerap blog ini..ekeke.. Walaupun, banyak juga yang boleh diupdate, kesnya tak pandai lagi nak manage masa dengan sebaik mungkin..huhuh..

Apapun, terima kasih buat Nuffnang dan Unilever Vaseline kerana mempercayai blog ini dan sudi beriklan di blog Belle ini.. Muahss.. Saya memang suka pakai vaseline ni, tapi sayang, kat Swiss ni choicenya tak sebanyak kat Malaysia..


A million thanks juga buat Belle visitors yang sering berkunjung ke sini, dan memberi sokongan pada blog Belle ini.. Juga kepada yang sudi klik ads di blog Belle ini, terima kasih banyak-banyak.. Muahss berbijik-bijik kat uols..


p/s : Uols buat ape hari ni, duk rumah ke keluar jenjalan? Kesian kat orang KL dan Selangor, jalan jammed teruk ek?


Nak mitak tlun kenkawan komen entri Saya Bertudung, KLIK SINI

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Wanna win cash prizes RM75k, Click HERE 

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

2 Comments
Comments

2 comments

Jul 9, 2011, 10:12:00 AM

bukan jem , lenggang je haha,,org duk rumah je lah has

Jan 5, 2012, 5:29:00 AM

@puanbee hihih..lengang ek..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...