Jul 2, 2011

Home » , , , , , » Wihhuu.. Lima BE Sepanjang Bercuti!

Wihhuu.. Lima BE Sepanjang Bercuti!

Alhamdulillah.. Murah rezeki blog Belle bulan Jun lepas.. Semoga terus diperbanyakkan rezeki (err..ni ayat berbaur tamak ke?agagaga..) Saya juga pasti, ramai blog kenkawan yang murah rezeki di bulan lepas kan, dengar2nya ramai juga yang menerima BE dari Nuffnang, ada yang makin bertambah-tambah list BEnya, alhamdulillah.. Semoga kita sama-sama berusaha dan terus berusaha untuk meningkatkan usaha dalam berblogging ni..

Kalau ikutkan blog personal dapat 1 je BE, 4 BE lagi tu blogshop, Ma Belle Shoppe. Jom tengok penaja mana yang baik hati bagi BE kat blog Belle ini..


Terima kasih buat Proton, DiGi, Marie France Bodyline dan juga buat Nuffnang kerana bermurah hati untuk menceriakan dan mempercayai blog Belle ini dengan BE yang besh ini..

Terima kasih juga buat Ma Belle visitor yang tak jemu-jemu bertandang ke teratak Belle ini dan memberi sokongan padu buat blog Belle ini... Terima kasih juga pada yang sudi klik ads di blog Belle ini.. Muahss berbijik-bijik kat uols..!!

Alang-alang saya buat entri ni, saya nak selitkan sekali Alexa ranking dan Page Rank bagi blog ni. Moh skodeng jap rank blog ni setelah berusia 4 bulan ni (kalau campur masa berdomain blogspot dulu,  dah 6 bulan lorr..)..miahaha..

 
Alahai, kalau compare masa saya cek bulan 5, Alexa ranking saya telah menurun, banyak jugak tu, dari 5k ke 7k..hohoho.. PR pulak, ni 1st time saya cek, kalau nak dibanding dengan blog Ma Belle Conway, blog tu lagi tinggi PRnya, dah PR3..


p/s : Ada sape-sape tau dak, kalau tengok iklan Grapevine nak buat ape ek? Nak kena register dulu ke, atau terus kita sebar-sebarkan..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

7 Comments
Comments

7 comments

Jul 2, 2011, 10:28:00 AM

wah masyuk tu

Jul 2, 2011, 10:31:00 AM

Tahniah kak.. :)

Iklan Grapevine tu kalau muncul terus syer.. :)

Jul 2, 2011, 10:56:00 AM

TAHNIAH SIS...BANYAKNYA BE...

Jul 2, 2011, 11:44:00 AM

wah taniah akak :)

akak cm na nk wt alexa 2??

Jul 2, 2011, 4:21:00 PM

tahniah ...

sy pun tgh hepi dgn BE 3 ketul ni..aritu 4 ketul skaligus ;)

PR pun naik gak baru2 ni..rata2 ramai yg dpt kan ... alexa plak penat sikit nk kejor

Jul 3, 2011, 3:02:00 PM

tah tahniah kak...salam kenal ye dari fukui :)

Jul 4, 2011, 11:26:00 AM

wah, banyak gak tu...sy x reti pasal page rank ni...kalau rajin boleh la share...hehe....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...