Aug 1, 2011

Home » , » Salam Ramadhan Al-Mubarak 1432H

Salam Ramadhan Al-Mubarak 1432H

Waahh, lama betul saya tidak update blog ni..hehehe.. Banyak list entry tergendala, ekekeke, nak buat cemana, tak sempat nak jengah lelama blog skang ni.. Rindu memang rindu, nak kena cari masa juga ni..hihiihi..

Oh ya, sedar tak sedar dah pon masuk bulan Ramadhan, kalau diikutkan ini kali kedua kami berpuasa di sini. Sedey tetap sedey, tapi nak buat cemana, hidup perlu diteruskan..ecece.. Beza dengan tahun lepas, kali ni lagi lama tempoh jam kami berpuasa, kena sahur sebelum jam 4 pagi, berbuka pada jam 9 malam..hohoho.. Semoga kami dapat menjalani ibadah puasa dan memanfaatkan sepenuhnya bulan yang penuh barakah ini..



Kami sekeluarga mengucapkan Salam Ramadhan Al-Mubarak 1432H buat semua umat Islam, terutamanya buat family dan family mertua, sanak saudara, sahabat handai, kawan-kawan blogger dan pembaca blog Belle yang jauh di mata, tapi dekat di hati..  Kami juga memohon sekiranya tersilap bicara, terlajak kata.. Selamat menjalani ibadah puasa dan semoga Ramadhan kali ini adalah lebih baik dari Ramadhan sebelumnya..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Nak menang duit raya RM10K? KLIK SINI

 Nak hadiah percuma? KLIK SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

11 Comments
Comments

11 comments

Aug 1, 2011, 9:25:00 AM

selamat menyambut ramadhan dan selamat menjalani ibadah puasa dengan penuh keimanan dan tanpa halangan. insyaAllah..

Aug 1, 2011, 9:42:00 AM

Salam Ramadhan..:)

Aug 1, 2011, 2:39:00 PM

wah..panjangnye waktu b'puase..

Salam Ramadhan & slamat b'puase..

Aug 1, 2011, 11:14:00 PM

Salam,

selamat bpuasa dari ju ksrs :)

Aug 2, 2011, 8:45:00 AM

selamat berpuasa... berapa jam kat sana? cabaran berpuasa musim panas!

Aug 2, 2011, 3:08:00 PM

Selamat berpuasa kak..

Panjangnya waktu berpuasa, hope akak dan suami dapat menjalaninya dengan baik..

Aug 2, 2011, 10:22:00 PM

salam ziarah dan selamat berposa...

Aug 4, 2011, 10:22:00 PM

Slam ramadhan 1432H :)

Aug 6, 2011, 1:11:00 AM

Salam, saya nak menjemput awak ke segmen sya iaitu Segmen : Promosi blog Secara Percuma.....Saya nak cari otai-otai blogger untuk blogger baru dan blogger yang boleh di katakan popular.....Kalau sudi, kunjung lah di

http://cayob.blogspot.com/2011/08/segmen-c-ayob-promosi-blog-secara.html

Insy Allah, sedikit sebanyak dengan ada blogger awak dapat mengeratkan antara blogger baru dan lama, dan tunjuk ajar dari blogger otai.

Aug 6, 2011, 10:46:00 AM

Selamat Berpuasa ..

Jan 4, 2012, 8:45:00 AM

salam ramadhan semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...