Feb 13, 2012

Home » » Mahu Menangi RM150?

Mahu Menangi RM150?

Kenkawan, nak mitak jasa baik uols klik & like kat SINI.. Thanks!

Sape tak nak menangi duit RM150 kan.. Saya pon nak.. Kalau uols nak menangi RM150 ataupun USD50, jom join Contest Malaysia Top Blogger..

Hehe.. Kalau ikutkan, saya segan nak join contest ni, sebab saya ni blogger picisan aje.. Memang jauuuhhla dari gelaran Top Blogger tu, tak pernah mimpi pon.. Tapi sebab hadiahnya menarik, apa salahnya mencuba kan..kikiki..

Kalau uols nak join jugak, klik banner kat bawah ni laju-laju.. Jangan lupa untuk klik like, tweet dan/atau g+ kat entri Notre Belle Histoire.. Jasa kalian amat dihargai.. ;)



Jom join Double GA, ada 15 hadiah menarik, Klik SINI

Nak tau cantik ke tak artwork dari Budak Nakal, Klik SINI

Nak tahu uols menjalani gaya hidup sihat, Klik SINI 

Suka ambil gambar atau bergambar, Klik SINI & Menangi RM2K

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Klik SINI

Longchamp New Year Sale,  Click HERE

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

16 Comments
Comments

16 comments

Feb 3, 2012, 5:31:00 AM

banyaknya GA yang sedang berlangsung la ni, kalau rajin memang akan dapat hasilnya. Semoga berjaya menjadi salah seorang pemenang dalam setiap GA yang diikuti tuan rumah... :)

Feb 3, 2012, 7:48:00 AM

tengok jer,,nak join segan sebab masih mentah lagi,,,

Feb 3, 2012, 9:09:00 AM

klw ad klpangn nnt nk join lah, hi3.
akak sorry lama tak jenguk sini.
kesibukan berpraktikum, huu..

Feb 3, 2012, 9:37:00 AM

good luck..

Feb 3, 2012, 3:45:00 PM

gudlak...saya pun join jugak....cuba2 ajer

Feb 3, 2012, 9:28:00 PM

gud luck Has.. dah support dah.. meh la support sama yer.. ;)

Feb 5, 2012, 7:29:00 PM

mcm best jerk..;0

Feb 6, 2012, 8:47:00 PM

@Mama Murai hihi..tengok moog juga..thanks..

Feb 6, 2012, 8:48:00 PM

@hatiputera alahai..jgnla segan, saya pon segan sbnarnyer..join aje, memeriahkan suasana..

Feb 6, 2012, 8:59:00 PM

@ahsfantasy24 ha, jomlah join..takper, akak faham..

Feb 6, 2012, 9:00:00 PM

@fieda thanks dear..

Feb 6, 2012, 9:30:00 PM

@Lin Azlina thanks..me dah klik semua button lin..

Feb 6, 2012, 9:31:00 PM

@kakyong thanks kakyong..me pon dah support kakyong..

Feb 6, 2012, 9:55:00 PM

@Miss Nadya lagi best kalau menang..hihi..

Feb 14, 2012, 1:32:00 AM

semoga berjaya untuk kamu :-)


P/S : Tolong Bantu Hans Menang iPad 2 ->

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

Feb 16, 2012, 3:00:00 AM

@Hans insyaAllah akan bantu Hans..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...