Feb 2, 2012

Home » , , » Belle of January

Belle of January

Kenkawan, nak mitak jasa baik uols klik & like kat SINI dan kat SINI.. Thanks!

Kali ni, tiba giliran untuk me announce siapakah yang bakal dianugerahkan Belle of The Month bagi bulan Januari. Kalau sebelum ni, me dah share ngan uols Belle of December, di mana blog-blog mereka semua tersenarai di spesel bloglist, iaitu bloglist Belle of the Month sehingga akhir bulan ini.. Tanpa membuang masa, meh kita tengok siapa yang tersenarai..


Berikut adalah Top 3 bagi pengomen tegar bagi blog Notre Belle Histoire bagi bulan Januari yang uols boleh cekidout sendiri di tepi sidebar blog ini under Belle Reporters.. Klik aje Bulan Januari..

Carta Paling Kuat Ngomen dijuarai oleh :

1. kak yong
2. Myra Jay
3. lin azlina

Kat bawah ni pulak adalah Top 3 dari carta Top Referral dari Google Analytics bagi bulan Januari, dan mereka yang howt itu adalah..

Carta Paling Kuat Skodeng dijuarai oleh :

1. Myra Jay
2. Puan Bee
3. Elissmie

Tahniah buat kakyong kerana berjaya menggondol title Belle of Januari.. Malah ini kali kedua kakyong dinobatkan sebagai crown Belle of The Month.. Blog kakyong yang ni agak baru diketengahkan akhir tahun 2011, walaupun usianya dah 3 tahun, coz tahun 2010 blog ni tak aktif... Jom ramai-ramai memeriahkan blog yang diberi nafas baru, Keluarga Ibu 3A.


Tahniah juga buat yang tersenarai dan jutaan terima kasih buat uols semua kerana turut memeriahkan blog Notre Belle Histoire dengan komen2 yang mampu mengukir senyuman di bibir , dan tanpa jemu melepak di blog Notre Belle Histoire.. Muahss berbijik-bijik kat uols.. Sayang uols ketat-ketat la..agagaga..


p/s : Bagi yang tak tersenarai dalam spesel bloglist ni, blog uols ada di bloglist Maman & Papa / Femmes & Hommes. Oh ya, bagi yang keliru kenapa ada bloglist khas ini, dan kenapa mereka ini yang terpilih, tak lain tak bukan sebagai salah satu cara menghargai Belle Amies. Bagi yang ingin tersenarai dalam bloglist blog Belle ini, saya ada 2 lagi bloglist, khas bagi yang link exchange dengan blog Belle ini, yang penting my blog kat main blog uols sebagaimana ur blog tersenarai kat my main blog..


Jom join Double GA & menangi 15 hadiah menarik, Klik SINI

Nak tau cantik ke tak artwork dari Budak Nakal, Klik SINI

Submit a photo & win cash prizes, Click HERE

Nak tengok special performance dari Chanel, Klik SINI 

Nak menangi tiket & eksklusif pas ke Malaysian F1 GP ? Klik SINI

So adorable! Did you catch Fujiaire's new 3-year full body warranty TVC? Click HERE

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Klik SINI

 Longchamp New Year Sale, Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

3 Comments
Comments

3 comments

Feb 2, 2012, 11:18:00 AM

Tahniah kakyong ;)

Feb 2, 2012, 11:58:00 AM

tersenarai jugak walau di no.3....tahniah kakyong

Feb 3, 2012, 9:30:00 PM

heheh.. baru nak jengah ni.. x sangka pulak.. ramah pulak di sini.. tahniah juga utk semua.. ;)

terima kasih has..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...