Nov 23, 2011

Home » , , » Senyum sampai ke telinga sudaaa..

Senyum sampai ke telinga sudaaa..

Yeayyy, akhirnya menjadi sudah, header blog ni dan blog Ma Belle Conway sudah terletak comey di tengah-tengah.. Thanks buat mumui dan eliss yang gitau solutionnya, kalau dak, mahuler masih ke tepi header blog ni..

Ha, baru dapat bernafas dengan tenangnya (ecece, bunyi macam kalut bebenor..).. Baruler dapat tanya kome semua, amacam, comey dak header blog ni ngan blog Ma Belle Conway, mana lagi comey? Kuikuikui.. Ha, nak tau dari mana me dapat header ni, sapa yang tlun buatkan, sok me story penuh kay.. Hari ni tak dapek nak story pepanjang..

Alang-alang buat entri ni, me nak tanya uols, hujung minggu ni wat pe? Kalau takde perancangan, mohler ke Midvalley Megamall, silap-silap dapat makeover free kat Maybelline NY Fashion Week, kalau nak  tahu lebih lanjut, leh tengok sini atau klik aje link kat bawah ni..


Bagi peminat K-Pop pulak, group 2PM ada buat show kat Stadium Negara, nak tau lebih lanjut leh tengok details kat sini atau klik aje link kat bawah ni..


Kalau tak dapat nak ke mana-mana, boleh juga layan Twisties Superstarz kat rumah, sambil-sambil makan twisties... ngehehe..



p/s : Cakap pasal Twisties Superstarz, tetiba teringat kat twisties, dah lama bebenor tak makan.. Kalau tak silap me suka Hot Spicy ngan Cheese flavor (ado ke ek.. skali takde..ye ye jer..kekke..) Uols suka makan twisties dak, flavor ape?


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Nov 23, 2011, 10:41:00 PM

suka header notral belle ,,, hehe banyak nya aktiviti dia ..


pasal topup tu nanti bee tanya balik ek..

Nov 23, 2011, 11:06:00 PM

header yang ceria..meriah..*_*

Nov 24, 2011, 1:19:00 AM

salam, menarik headernya...

Dec 17, 2011, 12:39:00 AM

@puanbeethanks bee..hihi..

Dec 17, 2011, 12:40:00 AM

@Bui Junaidithanks bui..

Dec 17, 2011, 12:40:00 AM

@Abhamzthanks..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...