Nov 23, 2011

Home » » Help.. Help Me!!!

Help.. Help Me!!!

Taktau nak buat cemana lagi dah, puas me godek-godek, sampaikan sesuka hati menambah, menolak, menokok, pendek kata semualah me try untuk bagi header tu center, nak adjust kat mana ek?

Me upload header tu guna gadget yang ada kat tab page elements tu, bukan melalui edit html. Bila me search kat edit html, untuk adjust, puas me tambah img-align = center, or align = center kat header1, tak jadik jugek... Me salah tempat ke? Coz kat page elements header tu takde button untuk bagi dia center kan? 

Kenkawan, ada idea tak?


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Nov 23, 2011, 5:24:00 PM

copy code ni...
.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;}

n letak bawah..
/* Content

HOPE IT WILL HELP U... =)

Nov 23, 2011, 6:05:00 PM

cuba try tips kat sini

http://makincuteblogs.com/2011/02/how-to-center-your-header-in-blogger/

Dec 17, 2011, 12:59:00 AM

@mumuithanks mumui..jadila.. ;)

Dec 17, 2011, 1:00:00 AM

@e.l.i.s.s.m.i.edah jadi dah..thanks coz bagi option..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...