Nov 21, 2011

Home » , » Ada Apa Dengan 20112011?

Ada Apa Dengan 20112011?

Nak jugak selit nombor yang cun melecun ni, walaupun dah lewat satu hari..kikiki.. Ada apa dengan 20112011? Actually, takdela benda bersejarah sangat pon, tapi agak sentimental value lah jugak..hehe.. Maklumlah, kat Lausanne ni, bukan senang nak jumpa orang Malaysia, apatah lagi nak berkunjung ke rumah orang Malaysia..

Actually, dah 2 bulan lebih dah ada geng dari Malaysia, mai duduk kat Lausanne ni sebab depa sambung study kat UNIL, sebelah aje ngan EPFL, dan the only geng yang ada kat Lausanne ni setelah Waheeda dah balik Malaysia..hoho..

Izzah (3 yrs), Zahra (2 yrs) & Yasmin (4 yrs)

Seronok sangat bila ada geng, dapatler jugak borak-borak kan, bertukar-tukar cerita, kalau dak, asik pandang muka ngan borak ngan en. suami aje ler..kikiki.. Kalau nak kira, semalam adalah kali kedua kami gi jenjalan ke rumah mereka.. Zahra pon seronok sebab dapat main ngan kawan yang ala-ala sama rupa, sama bahasa..

Tapi tiap kali gi rumah Zana & Aziz, tiap kali tulah jugak tak ambil gambar, kesnya, kamera dah bawak, tapi tertinggal dalam kereta pulak, langsung tak dapat amik gambar. Yang kat atas ni pon, sib baik Zana yang ambil. Tapi ni masa depa mai umah kami (apartment oren yang kat blkg tulah apartment kami)..  Jadi terpaksalah saya cilok gambar mereka berempat dari fb (mitak izin yo Zana), nak perkenalkan jiran jauh kami di Lausanne ni..kekeke



p/s : Harap-harap menjadilah plan kita this weekend..ngehehe..



Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

8 Comments
Comments

8 comments

Nov 21, 2011, 11:31:00 AM

semoga plan akak menjadi, amin
:)

Nov 21, 2011, 11:33:00 AM

jeles3... nk gi obersi gakss. hu3

Nov 21, 2011, 4:42:00 PM

mesti bestkan bila dah ada kawan senegara..boleh borak2..kalo tak mesti sunyikan..
:)

Nov 23, 2011, 2:31:00 PM

syoknya duk merantau dinegara orang :)

eliss dh email header utk blog ni. kalo nak alter apa2 boleh ajer. tk

Dec 17, 2011, 1:01:00 AM

@Ardini Humairaaminn..thanks dni..

Dec 17, 2011, 1:01:00 AM

@eB ezrinmeh la eb..

Dec 17, 2011, 1:06:00 AM

@Cute MuMmmg best cm, paling tidak, adele teman borak selain hubby..

Dec 17, 2011, 1:07:00 AM

@e.l.i.s.s.m.i.esyok jugakla..tapi ada gak yg tak syok..thanks gitau..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...