Nov 24, 2011

Home » » Bestnya kalau dapat makan Macaron

Bestnya kalau dapat makan Macaron

Hihihi, ada sapa-sapa nak belanja tak? Ekeke.. Sesuka hati jek minta dibelanjakan.. Mana tahu kan, kot2 ada orang nak belanja.. Kalau takde pon takpe, saya join cabutan bertuah yang kak Yanmie anjur, mana tahu kot-kot bertuahkan, dapatler sekotak macaron yang besh ni..


“Inilah masanya untuk merasai makanan paling sedap dari negara Perancis, makanan yang menjadi fenomena sejak akhir-akhir ini di Malaysia, iaitu Macaron, Yanmieonline.com dengan berbesar hati ingin memberikan kepada 5 orang pemenang bertuah untuk merasai keenakan Macaron tersebut, tunggu apa lagi?, sertainya sekarang, secara tidak langsung membantu beliau untuk untuk mendapatkan gadget idamannya!!!!”


p/s : Kalau uols nak join, klik aje link kak Yanmie tu ek.. 


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Nov 24, 2011, 9:35:00 PM

fatin x penh agi makan macron 2 tapi penah la lecture cita..dia ckp manis kan hehe..tapi comey :D
gud luck akak :)

Nov 25, 2011, 8:46:00 AM

Good Luck kak.. Terima kasih tolong support Myra dengan contest tu ye :-)


Harga kamera tu sekarang ni rasanya tak sampai RM2,K

Jan 4, 2012, 6:17:00 AM

@fatin hanani manis sikitla, tapi ade gak yg sedang2 aje manisnya..thanks dear..

Jan 4, 2012, 6:17:00 AM

@Myra Jay thanks dear..good luck utk mj gaks..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...