Nov 25, 2011

Home » » Kemenangan dalam CGL

Kemenangan dalam CGL

Kalau nak kira, kemenangan dalam CGL ni yang lepas-lepas, kalau tak silap yang bulan September rasanya..kikiki.. Nak buat cemana, last 2 months kan me diserang penyakit M update blog, tu yang baru terhegeh-hegeh nak update walaupun menangnya 2 bulan yang lepas, sebahagiannya, hadiah pon dah selamat sampai..kikiki..

1st sekali, me menang dalam Kontest Menang Duit Raya dan thanks buat  penganjur aka Bee coz sudi memaklumkan. Me menang 2 hadiah, iaitu pendrive dan pakej Agent A topup bernilai RM100. Ha, sape2 yang nak topup, meh topup ngan den..ekekeke.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..


Semua dah kenal dengan Bee kan, kat blog Bee ni macam-macam info boleh dapat, dari segi kesihatan, kecantikan, berita terkini, pendek kata macam-macam ada..hehehe.. Oh ya, skang ni Bee ada anjurkan contest terbaru, hadiahnya memang menarik, jom usha kat PuanBee.com.

Keduanya, me antara salah seorang pemenang dalam GA Pertama dari cik May, dan me telah memenangi shawls Norjuma.. Wahh, cemanalah rupa shawls Norjuma ek, lehlah me bergaya nanti.. Yang ni me tak ingat, siapa yang maklumkan.. Ya ampunn, sori dehh.. Short term memory betul..ngee.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..

my lucky number

Kalau nak tahu, cik May ni single but not available dah..hehhe.. Or lagi tepat cik May ni bride to be, sedang menunggu saat-saat diijab kabul aje ni.. Wahh, tahniah yer cik May.. Agak-agak kenduri nanti, ajak tak kenkawan blogger? Hehe.. Jom berkenalan ngan bride to be ni di blognya, cik May.

Last sekali, me juga salah seorang pemenang bertuah dalam Win LC Clutch from BabyIbu Shoppe. Thanks buat Ifa yang sudi gitau, kalau tak memang me tak alert, sebab masa tu jarang bebenau dapat buka blog. Lapor diri dekat penganjur pon lambat bebenau, sib baik penganjur masih terima, thanks yer yana.. Tahniah juga buat Ifa dan pemenang2 yang lain..


Empunya blog BabyIbu aka Yana ni suka buat giveaway dan juga contest, dan me pernah juga menang salah satu contest kat blog BabyIbu ni.. Kiranya ni kali kedualah..hehe.. Oh ya, tahniah Yana sebab dah 'berisi'. Jaga diri bebaik.. Jom kenkawan skodeng Yana diblognya, BabyIbu..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Dec 2, 2011, 8:40:00 AM

bertuah badan has ni macam2 kemenangan hehe ..boleh ganti mama zafran nanti

Dec 2, 2011, 9:02:00 AM

Tahniah ye kak :)


p/s : TQ komen banyak2 kat my blog, myra just mencuba, tak tahu pihak penganjur terima @ tak..
Due 4/12 jadi masih ada masa lagi untuk akak mengomen :)

Dec 16, 2011, 11:50:00 PM

@puanbeekadang2 aje bee..uiss..mz tu jauhh lagi nak kejar..

Dec 16, 2011, 11:51:00 PM

@Myra Jaythanks MJ.. takde hal la,tlun kenkawan gak..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...