Aug 10, 2011

Home » , » WW1 | Peliharalah mereka..

WW1 | Peliharalah mereka..


Buat sahabat-sahabat, rakyat Malaysia, rakan-rakan seagama dan juga innocent citizen yang berada di London, semoga dipelihara dan dilindungi oleh Allah S.W.T dari segala bentuk ancaman dan bahaya..


p/s : Sangat kasihan tengok video Asyraf Haziq kena rompak..huhu.. Dahla tengah sakit, kena rompak pulak, yang saya pelik, seramai-ramai yang tengah lalu lalang tu tengok aje ek.. Ke satu geng? Huhu..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Nak menang wang tunai RM10K? KLIK SINI

 Nak menang SUZUKI ALTO ataupun wang tunai RM80K? KLIK SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

9 Comments
Comments

9 comments

Aug 10, 2011, 1:37:00 PM

betol, eB tgk raser geram jerk.. ish... grrrrrrrrr

Aug 13, 2011, 9:46:00 AM

sebak sgt ms tgk kat buletin utama, pastu ramai gak blogger boh video tu lg la menitik airmata

Aug 13, 2011, 11:24:00 AM

memang gerammm pun buat malu negara je..satu dunia tahu lak tue..

Aug 13, 2011, 11:25:00 AM

contest tue u boleh join dua2.. x ada masalah

Aug 14, 2011, 5:35:00 PM

diorang satu geng kot.. memang geram

Jan 4, 2012, 8:24:00 AM

@eB ezrin kan..geram je tgk..

Jan 4, 2012, 8:25:00 AM

@Lelord tu la, sangat kasihan..dahla tgh berdarah semua..

Jan 4, 2012, 8:25:00 AM

@Amy Syaquena tu nasib baik ade yg rakam, kalu tak tahu kan..

Jan 4, 2012, 8:26:00 AM

@puanbee tu la, rasanya satu geng kot tu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...