Aug 18, 2011

Home » » Rezeki untuk Hari Raya

Rezeki untuk Hari Raya

Salam semua.. Wahh, lebih kurang tinggal 12 hari je lagi untuk berpuasa.. Mesti kat radio skang ni dah banyak pasang lagu raya kan.. Kat sini? Hohoho, tak rasa pon suasana berpuasa, apatah lagi suasana nak beraya.. Nak buat cemana, nasib si perantau.. Ni tetiba nak dengar lagu Dendang Perantau, tapi takleh.. Kang tak pasal-pasal banjir pulak rumah ni..ekekek.. 

Buat masa skang, takde feel lagi nak dengar lagu raya, tapi dengan tibanya 2 berita gembira ni, terubatlah sikit..hehehe.. First sekali, me adalah salah seorang pemenang dalam Juadah Ramadhan bersama Sinar Raudah, sekaligus memenangi FM dari obesi (negara mana agaknye yer, ni yang excited terlebey ni..), hamper makanan dan cenderahati. Terima kasih buat puan penganjur aka Amy coz sudi memaklumkan.. Tahniah juga buat Vanillaicegirls..


Rasanya uols semua dah kenal kan dengan puan penganjur aka Amy. Amy ni memang suka menganjurkan contest dan giveaway, tapi rasanya ni 1st time kot me menang..hehehe.. Jom skodeng blog Amy yang berbunga pepel ni (owwhh.. I loikee..), Sinar Raudah..

Keduanya, terima kasih buat fa10 dan Huda kerana sudi memaklumkan yang me bertuah dalam Giveaway Blog Hanis sekaligus memenangi kek lapis cadbury yang besh iteww.. Wahh, dah lama rasanya tak bertuah dalam lucky draw tau..hihih.. 


Terima kasih kat puan penganjur aka Hanis di atas kek lapis yang sememangnya menjadi pojaan hati..hehhe.. One of my fav kek tu.. Oh ya, kalau uols mahu mencuci mata dengan pelbagai kek lapis yang sememangnya mampu membuat air liuq terleleh, meh usha blog Hanis di, The 4 of Us..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Main game dan menang RM50K, Klik SINI

Nak menang wang tunai RM10K? KLIK SINI

Jom join Kontest Menang Duit Raya yang senang banget, Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

8 Comments
Comments

8 comments

Aug 18, 2011, 11:21:00 AM

tahniah! nrezeki hari raya kan :)

Aug 18, 2011, 11:28:00 AM

Tahniah kak...

Rezeki tu, siap dapat hamper lagi :)

Aug 18, 2011, 12:25:00 PM

tahniah yer :)

Aug 19, 2011, 6:40:00 AM

murah rezeki bulan puasa...
i x der feel sgt nak raya tapi kuih raya dah ada 2 balang.. ekekekek

Jan 4, 2012, 7:55:00 AM

@Huda thanks dear..tu la, rezeki hari raya ni..

Jan 4, 2012, 7:55:00 AM

@Myra Jay thanks MJ, hamper tu yang besh..

Jan 4, 2012, 7:56:00 AM

@eB ezrin thanks eb..

Jan 4, 2012, 7:56:00 AM

@fa10 wahh..dah buat kuih ek..kuih ape tu?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...