Jun 6, 2011

Home » , , , » Video Maharaja Lawak Minggu 10 | Sepah yang best, Jozan, Jambu dan Nabil cemana?

Video Maharaja Lawak Minggu 10 | Sepah yang best, Jozan, Jambu dan Nabil cemana?

Feels good to be back at home.. Sesampai je, dah lepas borak-borak semua, cepat-cepat buka internet nak tengok Maharaja Lawak Minggu 10..heheh..

Dan bagi Minggu 10 ini, antara lima peserta, yang paling best dan terbaik bagi saya adalah Sepah. Jozan, Jambu dan Nabil gelak terbantut-bantut sikit..hehe.. Meh kita layan video Sepah, Jozan, Jambu dan Nabil bagi minggu ini.. R2 tak dapek masuk senarai..ngee





Minggu ni takde penyingkiran..hoho.. Ni yang buat tak sabar nak tunggu Minggu ke 11.. Apa tugasan diorang ek? Agak-agak kali ni siapa  pulak yang menyerlah dan siapa pula yang keluar? Ngee..


p/s : Kalau ikutkan kami sampai Sabtu malam, jam 7.30 malam kat LCCT, pastu flight ke JB jam  8.45 malam. Tapi dek kerana flight KL-JB delay dekat 3 jam (hohoho, sakit muntot kena tunggu) sampai umah dekat kul 1 pagi Ahad..perghh.. Tapi takdan nak update semalam, jet lag lagi maa..ekeke.. 


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

3 Comments
Comments

3 comments

Jun 6, 2011, 8:34:00 AM

selamat pulang ke malaysia :)

Jun 6, 2011, 12:14:00 PM

salam has..kat msia ka??

Aug 8, 2011, 10:19:00 PM

@bee : thanks..

@pah : ha'ah pah..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...