Jun 14, 2011

Home » , , , » Video Maharaja Lawak Minggu 11 Round 2 | Sepah, Jozan dan Nabil antara yang Terbaik

Video Maharaja Lawak Minggu 11 Round 2 | Sepah, Jozan dan Nabil antara yang Terbaik

Kalau Round 1, saya tak dapat nak decide yang mana tersenarai dalam Top 3, tapi bagi Round 2, agak senang untuk memilih Top 3, dan inilah senarai Top 3 saya iaitu Sepah, Jozan dan Nabil. Memula agak konpius juga antara Sepah dan Jozan, siapakah yang paling kelakar dan kreatif sekali, sebab dua-dua memang best giler, tapi akhirnya saya memilih Sepah..ngee.. Jom layan lawak mereka yang boleh menegangkan urat dan otot perut ni..




Macam minggu lepas, minggu ni pon takde penyingkiran...hohoho.. Dan untuk minggu depan, depa buat kat JB pulak..aduyaii.. Sayang betul masa tu kami kat Kelantan pulak..silap perancanganlah.. Agak-agaknya minggu depan ada penyingkiran dak?


p/s : Oleh kerana kami akan berangkat pulang ke Kelantan pada hari ini, jawabnya blog ini tak dapekla nak berupdate sebabnya takde internet (ni yang ada inet pon tak sempat nak update sebab bz + inet slow banget).. Yang pasti, memang best bercuti di KL kali ni, antaranya dapat berjumpa ngan mummy bloggers..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Jun 15, 2011, 10:32:00 AM

setuju sangat.....i like tooooooo

Jun 15, 2011, 2:15:00 PM

akak kat mesia ke sekarang...omaigod, tak tahu pun! kalau tak blh pesan fridge magnet from swiss...heehehhe :)

sori kak lama tak menjengah, bz bljr, blog sendiri pun terabai!

Jun 15, 2011, 10:55:00 PM

lama tak singgah sini, windu kat ko la pulak..hehe

nk layan video, tenet slow cam siput..huhu

Sep 9, 2011, 1:25:00 AM

@cikjue : kan..kan

@fizah : biasolah tu..org buat phd..hehe..

@aisha : windu kat ko jugak..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...