Jun 3, 2011

Home » , , , » Day 2: A Quick Glance at The Largest Inhabited Castle in The World

Day 2: A Quick Glance at The Largest Inhabited Castle in The World

Meh tengok gambar jenjalan pada hari kedua. Tapi kali ni banyak gambar kat Windsor Castle, the largest inhabited castle in the world ni.. Memang luas pon, penat nak menapak..hehe.. Cam biasa, takleh nak story-mory lebey2, kita layan aje piccas ni.. Zass..

di sebahagian Windsor Castle
Tu dia.. sampai hujung sana castlenya..
Mak aii.. panjang nih line untuk beli tiket..hoho..
sebahagian view dalam castle
alahai.. Mr Hadi segan-segan nak bergambar ngan pak guard
hehe..ni bukan kat area castle dah ni..

Hehehe..gambar yang last tu, adalah tempat kedua kami meronda pada hari kedua, iaitu di Westfield Mall, antara the largest shopping mall kat London juga..hehehe.. Tapi itu je gambar yang kami ambil (rasanya..) kesnya, sebab terlalu ghalik tengok kedai aka window shopping sampai lupa nak ambil gambar..ekekek.. InsyaAllah, kalau berkesempatan hari ni, ingat nak singgah sekali lagi..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Jun 3, 2011, 10:52:00 AM

bestnyaaa..tak dapat pergi sana tgk gambar pun jadilaahh..

Jun 3, 2011, 2:50:00 PM

cunnya gambar....

tu dia, tingginya omputeh tuuu...

Jun 3, 2011, 3:23:00 PM

Selamat berjalan-jalan dan mencuci mata ye kak :)

Aug 8, 2011, 10:01:00 PM

@to all : memang best..thanks..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...