Jun 18, 2011

Home » , » What, 4 More Days???

What, 4 More Days???

Hanya update ringkas.. Alang-alang lepak di rumah kakak yang ada internet ni, saya ambil peluang ni untuk menjengok sekejap blog yang sekian lama terpaksa diabaikan..ngee.. 

Banyak yang meninggalkan komen, memberi link dan juga ada yang bertanya.. Ribuan kemaafan dipinta kerana buat masa ni saya tak sempat untuk menjengah ke blog uols, terutamanya membalas pertanyaan uols sebab masa yang agak mencemburui.

InsyaAllah, sebaik sahaja kami sampai di Swiss nanti, dah ilang penat dan jetlag, saya akan kembali aktif berblog, sekaligus menjawab pertanyaan uols tu.. Till then, have a nice day..


p/s : Rasa cam baru je semalam kami sekeluarga menjejak kaki ke tanah air yang dicintai, sedar tak sedar cepat betul masa berlalu, lagi 5 hari kami akan berangkat pulang. Rasa macam sekejap sangat, banyak benda yang tak sempat nak buat..huhuhu.. Takpelah, ada rezeki kita akan berjumpa lagi..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

3 Comments
Comments

3 comments

Jun 18, 2011, 11:02:00 AM

hehe..selamat pulang nnt yea..

Jun 18, 2011, 11:06:00 AM

lamanya tak bw...tak tau pun sis dah ada kat malaysia...have a nice



New Entry: Ogawa: Spring of wellness

Find the double ooomp with F&N

Hep to vote me @ Contest like @ Facebook

Sep 8, 2011, 11:51:00 PM

@ibuaznoy & zahidah : thanks..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...