Jun 7, 2011

Home » , , , » Day 3: Hop On Hop Off around The London City

Day 3: Hop On Hop Off around The London City

Uwaa..masih tak sempat nak belek lelama blog ni.. Ni pon jengah sekejap untuk setelkan sneak peek jenjalan London haritu.. Cemana ngan gathering kat KL nanti? Kat JB ni pon tak sempat nak kontek kenkawan lagi.. Apapun, meh layan gambar kami semasa menaiki Hop On Hop Off The Big Bus Original Tour, tour yang paling murah tapi banyak jugak tempat menarik yang dicover..

di area National Art Gallery & Trafalgar Square
sempadan antara Westminster dan London.. Sebelah kiri tu jenis bas hop on hop off yang kami naik..
salah satu tempat menarik yang tak dapat pi, Zahra tak lepas syarat.. Pon panjang jugak line beratur..
di Tower of London
Tower Bridge ataupun lebih dikenali sebagai London Bridge..
di Shakespear's Globe
di Piccadily Circus

Sebenarnya, ada tempat lain lagi yang kami pi, iaitu ke Planet Hollywood dan Hard Rock Cafe.. Tapi yang tu lain entry ler, ni pon dah banyak gambar, padahal sneak peek je..ngee..


p/s : Macam tak sempat lagi nak gi KL esok hari..ngee.. Kenkawan blogger kat JB pon tak sempat nak kontek..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Jun 9, 2011, 12:07:00 PM

nak tanya, kalo jumpa kat klcc 12 jun pukul 4.. cuma lepak2 jer.. kalo lapar pergi makan kat dalam klcc.. ok tak?

Jun 9, 2011, 2:19:00 PM

waaa... bestnye. btw, nak komen ni. satay hut kat tg karang tu mmg sedap n giant size. puas giler makan. berbaloi sgt. satay arnab dia pun sedap. dlm hidup i, tu la satay yg plg sedap i pernah jumpa selain satay kajang kat kuala selangor dekat ngan bank rakyat tu. yg tu pun u should try.

Jun 9, 2011, 8:58:00 PM

bz nya dia semua tk sempat nih hasss

Jun 10, 2011, 11:30:00 AM

cantiknya gambar..

Jun 10, 2011, 1:45:00 PM

lama x singgah sini, wahhh...bestnya has, jalan sokmo kat sana..pic pon cantek la

Aug 8, 2011, 10:24:00 PM

@to all : memang best london ni, tak puas duk 4 hari..hihihi..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...