Sep 5, 2011

Home » , » Belle of July

Belle of July

Hehehe, baru nak update pasal Belle of July, padahal dah masuk bulan Sept pon..ngee.. Ni lah orang kata lemauu sebab berhari raya..kikiki.. Takpe kan? Ekeke.. Tanpa membuang masa, siapakah yang berjaya memegang title Belle of The Month bagi bulan July, bulan yang spesel bagi me ni, yang jatuh kepada... trumm..trumm..trumm....



MAMA ADAM


Wahh, tak silap dah dua kali Aanie dianugerahkan Belle of The Month, tahniah dear.. hehehe.. Harap Aanie tak kisah me cilok gambo kawin yang merah mengancam ni.. I loikee, comey je pose ni.. Walaupun anniversary Aanie pada bulan Jun yang lepas, harap tak terlambat lagi nak wish Happy 2nd Anniversary..ngee.. Semoga kekal berbahagia hingga sepanjang hayat dan dikurniakan anak yang soleh dan solehah..


Yang ni pulak header blog Mama Adam..  Nice kan? Sweet dan ceria aje, so cute!! Inilah buah hati Mama Adam, encem kan? Ada ura-ura nak bagi adik kat Adam ke? Hehehe.. Kalau nak tahu cerita pasal buah hati Mama Adam ni, meh terjah Mama Adam di blognya, It's All About Us..
 

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Sep 5, 2011, 9:29:00 AM

ble tgk gambo kawen 2 mula la b'angan.nt kawen nk baju merah gk . Haha. Haha

Sep 5, 2011, 4:24:00 PM

eh, kita dpt lagi!! thanx dear...^_^
adik utk adam?? hehe, insya-Allah...

Dec 17, 2011, 4:26:00 AM

@EnciK AxixOu wah..wahh..tp merah mmg cungg..

Dec 17, 2011, 4:27:00 AM

@aanie ha'ah..tahniah dear..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...