Sep 6, 2011

Home » , , » Salam Aidil Fitri

Salam Aidil Fitri

Ini adalah entri melekat sehingga 7 Sept. 

Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat keluarga tercinta di Kelantan, keluarga mertua tersayang, keluarga angkat di Kuantan, sanak saudara dan sahabat handai di mana jua anda berada, jua kepada rakan-rakan blogger sekalian.. Mohon ampun dan maaf di atas segala kekurangan, salah dan silap kami bertiga.. Semoga ukhuwah di antara kita kekal berpanjangan sehingga ke akhir hayat.. Salam Aidil Fitri dari kami sekeluarga yang nun jauh di negara orang, ngan ucapan, makan kuih raya tu, ingat-ingatlah kami kat sini ek.. Terimalah e-card dan pantun Hari Raya yang dibuat menggunakan bait-bait lagu-lagu raya dan diubahsuai sikit-sikit, khas untuk anda semua..


Selamat Hari Raya hari mulia
Dari hati ke hati kutujukan kata
Untuk ayah bonda, keluarga dan keluarga mertua
Yang berada di nun jauh di sana

Selamat Berhari Raya
Ucapanku untuk semua
Sahabat handai dan sanak saudara
Yang jauh di mata

Maafkanlah jika ada terlanjur perkataan
Diharap supaya jangan disimpan
Kuberdoa selamat panjang umur murah rezeki
Semoga Allah akan memberkati

Selamat Hari Raya
Hari untuk kita bersuka ria
Selamat kuucapkan
Untuk kita hingga sampai tahun depan


p/s : Oleh kerana skang ni, en. Suami busy dengan kelasnya, saya pon tak berapa reti nak beradobe photoshop, maka tahun ni tak dapek nak tepek gambar kad raya macam tahun lepas (walaupun takdela comey mana..hehe) Jadi untuk tahun ni, kad raya paling sempoi untuk abad ini, tapi ikhlas dibuat untuk uols semua.. Sudilah kiranya kenkawan blogger sekalian, terutamanya Belle Amies menerima e-card Raya ini..
Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

9 Comments
Comments

9 comments

Aug 27, 2011, 10:41:00 AM

selamat hari raya !!
hari untuk kita bersuka ria !
:)

Aug 28, 2011, 2:07:00 PM

Selamat Hari Raya Aidilfitri...
Maaf Zahir Batin...

Aug 29, 2011, 6:50:00 PM

Selamat Hari Raya Aidilfitri...
Maaf Zahir Batin..

Aug 30, 2011, 4:58:00 PM

maaf bz beraya, sempat jugak BW tuan Bloger :-) jangan lupa contest raya ni http://zulzol.blogspot.com/2011/08/hari-raya-photo-contest-2011.html menarik bukan???

Sep 2, 2011, 11:53:00 AM

salam idul fitri buat Has n keluarga,semoga bbahagia n gembira sokmo:)

Sep 6, 2011, 9:43:00 AM

selamat hari raya sis...
erm...apesal eh takleh komen...xtaula kak...nn sy cek2 setting..rasanya takde sentuh pun kat setting....

Sep 6, 2011, 10:59:00 AM

Selamat Hari Raya Aidilfitri..

Maaf jugak andai ada salah silap terkasar bahasa selama kita kenal di alam maya nie..

Sep 9, 2011, 12:30:00 AM

selamat...
ari raya..
ari utk kita bersuka ria..


hihi.. :)

Dec 17, 2011, 4:01:00 AM

selamat hari raya semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...