Aug 19, 2012

Home » , , » Salam Eid Mubarak 1433H

Salam Eid Mubarak 1433H

Ini adalah entri melekat sehingga 26 Aug. 

Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat keluarga tercinta di Kelantan, keluarga mertua tersayang, keluarga angkat di Kuantan, sanak saudara dan sahabat handai di mana jua anda berada, jua kepada rakan-rakan blogger sekalian.. Mohon ampun dan maaf di atas segala kekurangan, salah dan silap kami bertiga.. Semoga ukhuwah di antara kita kekal berpanjangan sehingga ke akhir hayat.. Salam Aidil Fitri dari kami sekeluarga yang nun jauh di negara orang, ngan ucapan, makan kuih raya tu, ingat-ingatlah kami kat sini ek.. Terimalah pantun Hari Raya yang dibuat menggunakan bait-bait lagu-lagu raya dan diubahsuai sikit-sikit, khas untuk anda semua..
 


p/s : Dah lama betul saya tak update blog ni kan, bukannya dah melupakan blog kesayangan ni dan juga blog kenkawan, tapi entah kenapa, moodnya hilang entah ke mana.. Harap-harap, bersempena dengan bulan Syawal, bulan yang istimewa ni, semangat untuk berblog bercambah semula..


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

Aug 19, 2012, 12:28:00 PM

Selamat Hari Raya Aidilfitri ♥

Jom Baca/Komen :)
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

Aug 21, 2012, 9:01:00 AM

Selamat hari raya, maaf zahir batin

Aug 25, 2012, 5:07:00 PM


salam eidulfitri buat has sekeluarga..

Sep 6, 2012, 1:19:00 PM

nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

Oct 25, 2012, 12:25:00 PM

Salam AidilAdha buat akak sekeluarga ye :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...