Mar 20, 2012

Home » , » Kenkawan, nak mitak tolong boleh?

Kenkawan, nak mitak tolong boleh?

Hihihi, lately blog ini seakan-akan dianaktirikan oleh me, blog Ma Belle Conway dan Ma Belle Shoppe dah lama dah tak pandang..kekeke.. Bukan tu aje, emel dan fb sumer dah tak buka, tak tahuler kenapa, takde feel nak on lappy..muahaha.. Boleh gitu? 

Tapi me cuba juga adakan feel, kekadang berjaya bertahan 5 minit, kekadang sempatla juga baca komen dan baca entri kenkawan tapi tak komen ler, kekadang langsung feel tak datang..huhuhu.. So sementara ada feel ni, me nak mitak tolong kenkawan yang baik hati, yang sudi meluangkan masa untuk mengomen dan tekan sharing buttons yang ada di entri Saat Keriangan Zahra (klik aje link entri tu).

Bukannya tak rindu, rinduuuuu sangat nak bercerita kat blog ni dan mengomen kat blog kenkawan, tapi.. Cemana nak lepak kat blog, sedangkan lappy pon tak on..hihihi.. Kekadang paksa juga buka lappy, maklumlah ada kerja yang perlu disetelkan, antaranya giveaway yang dah tamat pada 15 Mac baru-baru ni.. Ampun yer para peserta kalian, me tak habis lagi senaraikan nama uols..

Harap2 mood berblog kembali dengan cepat.. Takkan sepanjang peknen hilang mood berblog kot? Parah gitewww.. Cuba jawab sikit Zie dan kenkawan yang peknen, yang alami simptom yang sama, cane nak atasi ni? Rindu nak berblog maaaa..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

11 Comments
Comments

11 comments

Mar 22, 2012, 10:58:00 AM

pembawakan tu..heheheh
nti da ok mesti dtg mood tu..

Mar 23, 2012, 7:22:00 AM

rindu kat sis sgt2..:(

Mar 28, 2012, 9:40:00 PM

semoga semangat blogger datang kembali n take care yerhh...
Nak share 8 SEBAB kenapa kita kena join n post kat Rakan Blog....

SEBAB KE 2- RakanBlog juga memudahkan kita untuk up to date dengan isu-isu semasa para bloggers lain...boleh wat-wat idea nak tulis entry...hehehe...entry menarik...mesti ramai yang suka...
Lagi 7 SEBAB lagi boleh tanya kat uncle google..>>8 sebab kenapa kena join Rakan Blog.

Apr 1, 2012, 11:47:00 AM

nnt ok la tu..try cari entri2 bloger mana2 yang boleh kmbalikan smgt tu..
InsyaALLAH ok balik lpas ni..=)

Apr 24, 2012, 9:58:00 PM

saya singgah sini suka tengok post tempat2 makan menarik di merata tempat...teruskan usaha ini ya! nanti jenguk yer blog saya di www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan jugak. Follow yer TQ TQ TQ

Apr 27, 2012, 12:49:00 AM

As-Salam.
Hmm HH pun sekarang ni bz gak, tu sbb blog pun dah jarang kuar entri, dari 10 entri sehari jadi 1-2 entri je, sbb dok tulis entri kat blog lain ... :)

May 3, 2012, 6:22:00 AM

Mudah-mudahan mood cepat kembali ye.. :)

Akak dah berapa bulan ye? Lama xdengar cerita :)

Jun 11, 2012, 10:30:00 AM

Mudahan mood untuk berblogging kembali...

Tempah Hamper Ramadhan & Aidilfitri 2012/1432 di Qaseh Gifts!

Jun 22, 2012, 5:47:00 PM

ingat lg x mng contest cekodok..sori sgt2 sbb lmbt..jd nk no tepon nk kasi topup free..bole emel kt mih92_asri@yahoo.com..x kesah la maxis ke,celcom ke,digi ke..emel yg dulu dh terdelete..sori..hihi..

Jul 4, 2012, 10:46:00 PM

Tu namanya sindrom blog nak menjadi tukun mula melanda. Nak selesaikan senang je, pas kat org lain utk update sementara xde mood nak berblogging.

Jul 29, 2012, 4:21:00 PM

Selamat berpuasa n moga sihat sejahtera buat Has n kandungan...juga keluarga Has !

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...